Anksčiau odos priežiūrai neteikiau daug dėmesio, nes įsivaizdavau, kad sveika oda – tai kuo mažiau patepliojimų ant jos. Turbūt dėl […]
Anksčiau odos priežiūrai neteikiau daug dėmesio, nes įsivaizdavau, kad sveika oda – tai kuo mažiau patepliojimų ant jos. Turbūt dėl […]
Širdies ir kraujagyslių ligos vienos labiausiai paplitusių visame pasaulyje. Tam yra daugybė priežasčių – rūkymas, stresas, mažas fizinis aktyvumas, mityba, […]
Šiuo metu pasaulyje turime nepavydėtiną situaciją – susirgimai koronos virusu pasaulyje sparčiai auga, mirštančių daugėja. Galbūt neturime šimtaprocentinės apsisaugojimo priemonės, […]
Daiginimas yra vienas iš sveikiausių ir paprasčiausių būdų paruošti ankštinius maisto produktus, tokius kaip lęšiai, avinžirniai ar spindulinės pupuolės. Procesas […]
Imbieras prieskoninis augalas, kilęs iš pietų Azijos ir šiai dienai plačiai išplitęs po visą pasaulį. Visi esame ragavę imbierinių sausainių […]
Tofu sūris, dar kitaip vadinamas, sojų varškės sūriu, gaminamas labai paprastai, sojų pieną sutraukiant rūgštimi – actu arba citrinos sultimis. […]
Žmogaus kūno pH yra labai įvairus skirtingose organuose. Oda yra šiek tiek rūgštinė, kad apsisaugotų nuo mikrobų, skrandis, taip pat […]
Acto atsiradimas siejamas su senosiomis civilizacijomis. Remiantis istoriniais šaltiniais actą pirmieji pradėjo naudoti babiloniečiai 5000 m. pr. Kr. Vėliau jo buvo […]
Dažnai girdime posakį, esi – tai, ką valgai. Palyginimui galime įsivaizduoti, kad ir automobilį, kurio neprižiūrėsi, pilsi prastą kurą ir […]