Kartą pas mane svečiavosi draugė, kuri sako, jog nemėgsta košės. Bet smalsumo vedama nutarė išmėginti. Ką gi, pagaminau košę su […]
Kartą pas mane svečiavosi draugė, kuri sako, jog nemėgsta košės. Bet smalsumo vedama nutarė išmėginti. Ką gi, pagaminau košę su […]
Jei reikėtų sudaryti savo sriubų TOP, be jokios abejonės, pirmoje vietoje atsidurtų pomidorų sriuba. Nesvarbu, šilta ar šalta, trinta ar […]
Batatai, dar vadinamos saldžiosiomis bulvėmis, kilusios iš Centrinės ir Pietų Amerikos, pradėtos auginti dar prieš 5000 m. Šiai dienai išplitusios […]
Kartais gaminu kalafioro kepsnius, bet šiandien pamėginau padaryti kepsnius iš romanesko brokolio. Gavosi nerealiai! Nustebinau pati save. Gerai pamarinuotas romanesko […]
Turėjau bulvių košės likutį iš vakarykštės vakarienės. Antrą kartą valgyti tą patį tik kitą dieną kartais nėra noro, o apie […]
Kartais pasiilgstu egzotiškų patiekalų, nors dažnai tai asocijuojasi su sudėtingu gaminimo būdu, brangiais ir sunkiai randamais produktais. Taip, yra tokių […]
Turbūt sunku būtų rasti žmogų, kuris nemėgtų italų virtuvės. Jei ne vienas, tai kitas patiekalas palieka neišdildoma įspūdį skonio receptoriams […]
Šaltesniu metu laiku vis dažniau norisi kažko šildančio. Troškiniai tam puikiai tinka, nes tai – sveikas, sotus ir maistingas patiekalas, […]
Atsargose mėgstu turėti saldų pagarduką, kuris tinka prie užkandžių, aštrių patiekalų ar, kai norisi kažko saldaus, su skrebučiais, duonelėmis, blyneliais, […]
Makaronai – vienas paprasčiausių patiekalų, kuris nereikalauja ilgų valandų virtuvėje, todėl puikiai tinka skubantiems ir neturintiems laiko kulinariniams eksperimentams. Juos […]
Pupeles pavadinčiau tobulu maistu, nes tai šarminantis maisto produktas, turintis daug ląstelienos ir maistingųjų medžiagų – mineralų (kalcio, magnio, geležies, […]
Blyneliai visų mėgstamas patiekalas, dažniausiai gaminamas iš baltų kvietinių miltų, kiaušinių, druskos, vandens ir grietinelės ar pieno. Šis derinys nėra […]