Su vasaros sezonu prasideda ir išvykos į gamtą bei patiekalų, gaminamų ant laužo, sezonas. Būtent su nauja pradžia ieškome gerų […]
Su vasaros sezonu prasideda ir išvykos į gamtą bei patiekalų, gaminamų ant laužo, sezonas. Būtent su nauja pradžia ieškome gerų […]
Visuomet jaučiau didelę simpatiją Azijos virtuvei, kurioje idealiai suderinami ryškūs ir skirtingi skoniai. Nors nedažnai rasite taivanietiškų receptų, būtent iš […]
Nuo vaikystės mėgau įvairius maltinius, dar vadinamus kotletais. Kai atsisakiau mėsos, jos vietą užėmė ankštiniai maisto produktai, su kuriais pradėjau […]
Bet kokie makaronų patiekalai dažnai neatitinka sveikos mitybos standarto. Visų pirma dėl to, kad padažai būna nepaprastai riebūs ir kaloringi. […]
Seniai planavau pamėginti išsikepti plonus ir traškius prancūziškus lietinius crepes. Tačiau mintis apie jų plonumą iškart formavo asociacija su neišvaizdžia […]
Visada jaučiau milžiniškas simpatijas indiškai virtuvei. Spalvų įvairovė, intensyvūs kvapai stipriai išsiskiria iš kitų pasaulio virtuvių. Ypač daug patiekalų iš […]
Batatai, dar vadinamos saldžiosiomis bulvėmis, kilusios iš Centrinės ir Pietų Amerikos, pradėtos auginti dar prieš 5000 m. Šiai dienai išplitusios […]
Kartais gaminu kalafioro kepsnius, bet šiandien pamėginau padaryti kepsnius iš romanesko brokolio. Gavosi nerealiai! Nustebinau pati save. Gerai pamarinuotas romanesko […]
Turėjau bulvių košės likutį iš vakarykštės vakarienės. Antrą kartą valgyti tą patį tik kitą dieną kartais nėra noro, o apie […]
Turbūt sunku būtų rasti žmogų, kuris nemėgtų italų virtuvės. Jei ne vienas, tai kitas patiekalas palieka neišdildoma įspūdį skonio receptoriams […]
Šaltesniu metu laiku vis dažniau norisi kažko šildančio. Troškiniai tam puikiai tinka, nes tai – sveikas, sotus ir maistingas patiekalas, […]
Makaronai – vienas paprasčiausių patiekalų, kuris nereikalauja ilgų valandų virtuvėje, todėl puikiai tinka skubantiems ir neturintiems laiko kulinariniams eksperimentams. Juos […]